Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 249 250 [251] 252
3751
Yeni Siteler / Casus Telefon Programı - Cepcasusu.com
« on: January 19, 2015, 09:25:08 PM »
Web Site İsmi : Cepcasusu.com

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Casus Telefon Programı - Cepcasusu.com

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ocak 2013

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Casus telefon programı mı arıyorsunuz? Hemen Cepcasusu.com isimli internet adresine bağlanın ve en iyi casus telefon programı hakkında bilgiler toplamaya başlayın.

Son derece uygun fiyatlarla casus telefon yazılımları satın alarak; sevdiklerinizi, çocuklarınızı ya da çalışanlarınızı izleme şansı elde edebilirsiniz. Çocuklarınızın kurmuş olduğu arkadaşlıklardan şüphe ediyorsanız, onların kötü alışkanlıklar edinmesinden çekiniyorsanız, çocuğunuzun telefonuna casus telefon yazılımı yükleyerek, attığı her adımdan haberdar olabilirsiniz.

Çocuğunuzun, eşinizin ya da çalışanlarınızın telefonlarından göndermiş oldukları her türlü mesajlar tarafınızca okunabilecektir. Ayrıca bu kişilerin gerçekleştirdiği tüm telefon görüşmelerini de dinleme fırsatına sahipsiniz. Özetle; GPS ile yer tespitinde bulunma, arama kayıtlarını görme, mesajlaşmaları okuma, telefonları dinleme ve benzeri pek çok imkanı bulabileceksiniz.

Facebook, whatsapp, viber ve skype vasıtasıyla gönderilen her türlü mesajlaşmaları ve bu iletişim araçları kullanılarak yapılan konuşmaları yine casus telefon yazılımı sayesinde takip edebilirsiniz.

Android ve IOS işletim sistemleri için casus telefon programları, cepcasusu.com adresinde sizleri bekliyor Yazılımı satın almadan evvel, site üzerinden yazılımı en iyi şekilde tanıyabilirsiniz. Casus telefon programı hakkında ayrıca merak ettikleriniz olur ise, sitede yer alan Bize ulaşın sayfasındaki formu doldurunuz. Soracağınız bütün sualler, ivedilikle ve özenle yanıtlanacaktır.

3752
Yeni Siteler / Yücel Konteyner ve Prefabrik
« on: January 15, 2015, 08:29:14 PM »
Site Başlığı - Site Konusu : Prefabrik Konteyner

Firma adı : Yücel Konteyner ve Prefabrik

İletişim : 0536 853 34 04

Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ocak 2015

Site Tanıtımı : Konteyner ihtiyaçlarınız için, Yücel Konteyner ve Prefabrik firmasını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Prefabrik - çelik yapı ve konteyner hizmetleri, son derece ekonomik fiyatlarla firma tarafından müşterilerine sunulmaktadır.

Firma ile iletişim kurmak adına, resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya 0536 853 34 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bolu prefabrik adresine bağlanarak, buradan Yücel Konteyner ve Prefabrik firması hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olabileceksiniz. Sitede, firmanın müşterilerine sunduğu hizmetler ile ilgili de bilgiler edinebilirsiniz.

Bolu konteyner ile irtibat kurarak; Standart Şantiye Konyetnerler, Duş ve WC Konteyner Çalışmaları, Ofis Konteyner Çalışmaları, Yemekhane Konteyner Uygulamaları, Çok Katlı Ofis Binası Konteynerleri, Sandwich Panel Konteynerleri, Betopanlı Konteyner Çeşitleri ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla sahip olma fırsatı bulabileceksiniz.

3753
Yeni Siteler / Diyet ve Zayıflama Blogu - Diyetburda.com
« on: January 15, 2015, 07:49:56 PM »
Site Adı : http://www.diyetburda.com



Site Konusu : Diyet ve Zayıflama Blogu - Diyetburda.com

Site Açılış Tarihi : Ekim 2014

Site Tanıtım Mesajı : Diyetburda.com adı altında faaliyetlerini sürdüren zayıflama bloguna hepiniz hoşgeldiniz.

Zayıflamak mı istiyorsunuz? Fazla kilolarınızı en sağlıklı şekilde vermeyi mi arzu etmektesiniz? O halde tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Nitekim Diyetburda.com blogu sayesinde birbirinden sağlıklı diyetleri öğrenebilecek ve aşırı kilolarınızdan kurtulabileceksiniz.

Sitenin diyet kategorisini ziyaret edenler, karşılarında çok sayıda faydalı diyet listesi görebilecektir. Kendinize uygun bir diyeti seçerek, hemen kilo vermeye başlayabilirsiniz.

Sitede kilo verme hakkında çarpıcı öneriler ziyaretçilere takdim edilmiştir. Hızlı bir şekilde kilo vermeyi arzulayanlara, sitenin şok diyet kategorisini tavsiye edebiliriz.

Ayrıca Diyetburda.com adresine bağlananlar, ideal kilo hesaplama şansı da bulabilecektir.

Herkese sağlıklı günler dileriz.

Sevgilerimizle

3754
Yeni Siteler / Gizemradyo.com ile Radyo Dinle
« on: January 15, 2015, 05:56:24 PM »
Web Site adı : http://www.gizemradyo.com

Site Başlığı - Site Konusu : Gizemradyo.com ile Radyo Dinle

Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Aralık 2014

Site Tanıtımı : İnternetten canlı radyo dinlemek istiyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Gizemradyo.com adı altında yayın hayatına başlayan internet adresi sayesinde doya doya radyo dinleme fırsatı bulabileceksiniz.

İnternetiniz vasıtasıyla sörf yaparken, bir yandan da şarkı dinlemek mi istiyorsunuz? Hemen Gizemradyo.com sitesine bağlanın ve online radyo dinleme keyfi yaşayın.

En iyi internet radyo Gizem Radyo sayesinde, birbirinden muhteşem ve birbirinden popüler müzikleri dinleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Site üzerinden radyo dinleyebileceğiniz gibi aynı zamanda müzik dünyasında yaşanan en güncel haber ile gelişmeleri de takip edebileceksiniz.

Gizem radyo yayın akışı ve programcıları sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır. DJ Olmayı planlayan site ziyaretçileri, DJ OL sayfasından ilgili başvuru formunu doldurup gönderebilirler.

3755
Yeni Siteler / Filmhdizlenir.net ile Filmleri Türkçe Dublaj izle
« on: January 15, 2015, 04:57:38 PM »
Domain İsmi : http://www.filmhdizlenir.net



Sitenin Konusu : Filmhdizlenir.net ile Filmleri Türkçe Dublaj izle

Sitenin Aktif Olma Tarihi : Aralık 2014

Açıklamalar - Tanıtım : Canınız internetten film izlemek mi istedi? Hemen Filmhdizlenir.net sitesine bağlanarak en kaliteli filmleri doya doya seyretmeye başlayınız. Filmhdizlenir.net adresinin en önemli özelliği, bünyesindeki filmlerin yüksek görüntü kalitesine sahip olmasıdır. Yani filmleri hd izlemeyi planlayanlar, bu siteyi tercih edebilir.

Filmhdizlenir.net sitesi sayesinde en güzel yabancı filmleri Türkçe dublaj izleme şansı da bulabileceksiniz. Sitedeki Türkçe Dublaj filmler sayfasına eklenen bütün filmler, Türkçe dublaj özelliğine sahiptir.

Film izleme sitesi Filmhdizlenir.net içerisinde En çok izlenen filmler, yerli filmler, yabancı filmler, en yeni filmler gibi çeşitli kategoriler hazırlanmıştır. Sitede ayrıca aksiyon filmleri, aile filmleri, politik filmler, polisiye filmler, dram filmleri, komedi filmleri gibi film türleri de kategorize edilmiştir. O anda ne tür film izlemek isterseniz, seçiminizi sadece tek bir tuşa basarak yapabilirsiniz.

Site ziyaretçileri, hangi filmi izleyeceğine bir türlü karar veremiyor ise Film robotunu kullanabilir. Film robotunun size sorduğu soruları dilediğiniz şekilde doldurarak Robotu çalıştır butonuna basınız. Robot, vereceğiniz cevaplar doğrultusunda sizin için en uygun filmleri listeleyecektir.

Herkese keyifli seyirler diliyoruz.

3756


Domain adı : Obezitehaber.com

İçerik-Başlık : Tüp mide ameliyatı ve Obezite hakkında Bilgiler - Obezitehaber.com

Site Kuruluş Tarihi : Aralık 2014

Tanıtım, Açıklama : Obezitehaber.com adı altında yayın hayatına merhaba diyen internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile; tüp mide ameliyatı, mide küçültme, doğru beslenme ve obezite hakkında birbirinden değerli bilgilere ulaşabileceksiniz.



Obezitehaber.com sitesinin 'Başarı Hikayeleri' isimli sayfasında, obezite cerrahisi yollarıyla inanılmaz derecede yüksek kilolar veren insanların hikayeleri anlatılmaktadır. Bu insanların kilo vermeden evvelki ve kilo verdikten sonraki hallerine binaen fotoğraflar, aynı bölümde ziyaretçilere sunulmuştur. Siz de Obezitehaber.com sitesinin Başarı hikayeleri sayfasında yer alan içerikleri okuyarak kilo verme konusunda ilham alabilirsiniz. Ne kadar kilolu olursanız olun, obezite cerrahisi metodları sayesinde, büyük kilolar vererek bambaşka bir insana dönüşebileceksiniz. Bu kiloları tahmin ettiğinizden de kısa süreler içerisinde verebilirsiniz.



Tüp mide ameliyatı ile ilgili merak ettiğiniz her türlü soruya dair cevaplar, bu sitede sizleri bekliyor. Site aracılığıyla, Tüp mide ameliyatının avantajları - dezavantajları, tüp mide ameliyatı akabinde oluşabilecek olası sorunlar ve komplikasyonlar, tüp mide ameliyatı ile birlikte ağız kokusu sorunu çözümü, tüp mide ameliyatının riskleri gibi faydalı yazıları okuyabileceksiniz.



Mide küçültme konusunda yine son derece ayrıntılı bilgiler, Obezitehaber.com takipçilerine takdim edilmiştir.

Obezitehaber.com sitesi üzerinde yalnızca bilgi içerikli makaleler bulunmamaktadır. Sitede bol fotoğraflı başarı hikayeleri, tüp mide ameliyatı videoları, mide kelepçe ameliyatı videosu, vücut kitle indeksi hesaplama ve bazal metabolizma hızı ölçme aracı gibi kıymetli sayfalar kendine yer bulmuştur.

3757
Yeni Siteler / Web Tasarım ve E-ticaret Çözümleri - Akwebtasarim.com
« on: January 12, 2015, 11:28:43 PM »
Web Site adı : Akwebtasarim.com

Site ile ilgili Başlık, Sitenin Faaliyet Alanı, Konusu : Web Tasarım ve E-ticaret Çözümleri - Akwebtasarim.com

Faaliyetlerin başlamış olduğu yıl : 2006

Siteye binaen tanıtım mesajı : İnternet sitenizin profesyonel bir tasarıma sahip olmasını istiyorsanız, Akwebtasarim.com adresine bağlanarak, buradan web tasarım hizmetleri hakkında bilgiler toplayabilirsiniz.

2006 yılından bu yana sektöründe faaliyetlerini başarıyla sürdüren Ak Web Tasarım firması, müşterilerine en uygun fiyatlarla kaliteli web tasarım hizmetleri sunmaktadır. Web tasarım hizmetlerinin yanı sıra çok çeşitli e-ticaret paketleri ve seo hizmetleri de yine firma tarafından verilmektedir.

Arama motorlarında başarılı olmak, belirlemiş olduğunuz anahtar kelimelerde zirveye doğru ilerleyebilmek adına, siteniz için bir seo danışmanı bulmanız gerekmektedir. Ak Web Tasarım ile irtibat kuranlar, internet siteleri için kurumsal seo danışmanlığı hizmetleri alabilecektir. Buradan alacağınız seo danışmanlık hizmetleri sayesinde, hedef kelimelerinizde arzu ettiğiniz yerlere ulaşmanız mümkün olabilir.

Ürünlerinizi internet ortamında satışa çıkarmak için bir e-ticaret sitesi sahibi olmanız elzemdir. Tabiki e-ticaret sitesi kurmakla iş bitmiyor. Sitenizin gelişmiş bir e-ticaret yazılımına ve kusursuz bir tasarıma sahip olması son derece büyük önem teşkil etmektedir. İşte bu doğrultuda, Akwebtasarim.com müşterileri birbirinden kaliteli e-ticaret çözümleri satın alabilecektir. E-ticaret siteniz hem kusursuz bir tasarıma hem de gelişmiş bir yazılıma sahip olacak, sitenize giren müşterilere güven sağlayabileceksiniz.

E-ticaret sitelerinizin başarılı bir tasarıma sahip olmasının ardından, sitenizi google ve benzeri arama motorlarında üst sıralara çıkarmanız gerekmektedir. Başarılı seo çalışmaları ile birlikte, müşteri potansiyelinizi kat kat arttırmak mümkün olmaktadır. Seo hizmetleri için ayıracağınız bütçe sayesinde, tahmin edemeyeceğiniz miktarda müşteriye ulaşabilirsiniz.

Site sahibi olmak isteyenlere son derece ekonomik ve bir o kadar da kullanışlı siteler hazırlanmaktadır. Akwebtasarim.com web site paketleri sayfasında, hazır web siteleri hakkında merak ettiklerinizi okuyabilirsiniz.

Ak Web Tasarım firması tarafından sunulan başlıca hizmetler, aşağıdaki gibi sıranalabilir:

    Toplu E-Mail Gönderimi
    Kurumsal E-Posta Hizmeti
    Google Adwords
    Kurumsal Bakım Hizmeti
    Logo Tasarımı
    SEO ( Arama Motoru Optimizasyonu Hizmetleri )
    Hazır Web Site Paketleri
    E-Ticaret Çözümleri
    Web tasarım

Firma ile iletişim kurmak için, 0536 574 16 72 numaralı telefonu arayabilir veya sitedeki iletişim formunu doldurabilirsiniz.

3758
Yeni Siteler / Ümraniye Çilingir - Umraniyecilingir.name.tr
« on: January 11, 2015, 10:07:48 PM »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.umraniyecilingir.name.tr



Site Konusu - Site Başlığı : Ümraniye Çilingir - Umraniyecilingir.name.tr

Telefon Numarası : 0532 377 12 04

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Nisan 2014

Site Hakkında Açıklamalar : Ümraniye'de çilingir arıyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Bundan sonra çilingir ihtiyaçlarınız için tek yapmanız gereken 0532 377 12 04 numaralı telefonu aramak olacaktır.

Umraniyecilingir.name.tr adı altında yayın hayatına başlayan internet sitesinde, ümraniye çilingir servisinin hizmet sunduğu bölgeleri inceleme ve firma ile iletişim sağlama imkanı bulabilirsiniz.



Ümraniye Çilingir tarafından sunulan başlıca hizmetler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

    Çelik Kapı Açma

    Tahta Kapı Açma

    Demir Kapı Açma

    Oda Kapısı Açma

    Oto Çilingir

    Çelik Kasa Açma

    Para Kasası Açma

    Tuzaklı Kilit Satışı ve Montajı

    Hırsızın Açamadığı Kilitlerin Satışı ve Montajı

    Elektrikli Kilit Satışı ve Montajı

    Kale Kilit Satışı ve Montajı

    Ev, Oto, Kasa Kilit Tamiri

    Para Kasası Satışı ve Montajı

Yukarıda adı geçen tüm bu hizmetler için siz de Ümraniye Çilingir Servisiyle görüşünüz.


3759
Yeni Siteler / İslami Düğün Organizasyonu
« on: January 09, 2015, 10:29:17 PM »
Site İsmi : http://www.islamidugunorganizasyonu.net

Site Konusu : İslami Düğün Organizasyonu

Domain Kayıt Zamanı : Aralık 2012

Tanıtım ve Açıklamalar : islamidugunorganizasyonu.net adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoşgeldiniz. İslami düğün organizasyonu ihtiyaçlarınız durumunda bu siteye giriş yaparak, organizasyonlar hakkında bilgiler toplayabilirsiniz.

Türkiye'nin her noktasına semazen gösterisi hizmetini de yine buradan alabilirsiniz. Sitenin Semazenler isimli kategorisinde, firma tarafından sunulan semazen gösterilere binaen çeşitli videolar kendine yer bulmuştur.

Her türlü dini düğün organizasyonları için tek yapmanız gereken islamidugunorganizasyonu.net sitesine bağlanarak, buradan firma ile iletişim sağlamak olmalıdır.

Kutlu doğum programları, Ramazan programları, Çocuk semazenler ile gösteriler, İslami düğün organizasyonları, sünnet organizasyonları ve nişan organizasyonları ile çok daha fazlasını uygun fiyatlarla alabileceksiniz.

İletişim için, sitenin iletişim sayfasındaki formu doldurabilir veya aşağıdaki telefonları arayabilirsiniz.

Telefon: 0505 748 27 99 ve 0532 457 38 93

3760
Yeni Siteler / Kurumsal seo danışmanlığı - Seojenerik.com
« on: January 06, 2015, 11:52:41 AM »
Tanıtılan Sitenin ismi : Seojenerik.com

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : Kurumsal seo danışmanlığı - Seojenerik.com

Faaliyetlerin başlatıldığı sene : 2006

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : İnternet sitenizin arama motorlarında üst sıralarda olmasını istiyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Nitekim Seojenerik.com sitesi, müşterilerine kurumsal seo hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetlerden faydalandığınız takdirde, hedeflemiş olduğunuz kelimelerde önemli yerlere ulaşabilirsiniz.

Seojenerik ekibi, 2006 yılından bu yana binlerce internet sitesine arama motoru optimizasyonu, web tasarımı, web yazılım ve benzeri hizmetler vermiştir. Siz de alanında uzman Seojenerik ekibinden ihtiyaç duyduğunuz internet hizmetlerini en uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Firma ile iletişime geçmek adına sitedeki 'Bize Ulaşın' bölümüne tıklayabilir ve buradan iletişim formu doldurabilirsiniz. Arzu edenler 0216 305 66 55 - 44 veya 0532 500 57 29 numaralı telefonları arayarak da firmaya ulaşabilir.

An itibariyle sektörde çok sayıda seo firmaları bulunmaktadır. Siteniz için seo danışmanlığı hizmeti sunacak olan seo firmasını seçerken dikkatli davranmak son derece önemlidir. Firma seçiminde mutlaka referanslar incelenmeli, ilgili firmanın tecrübesine bakılmalı ve daha evvel başarmış olduğu işler öğrenilmelidir.

Kurumsal seo danışmanlığı hizmeti almayı planlayanlar, Seeojenerik.com adresini gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

http://seojenerik.com

3761
Yeni Siteler / Kombi Petek Temizleme İstanbul
« on: January 06, 2015, 11:29:52 AM »
Site Adı : Kombipetektemizleme.net



Site Konusu : Kombi Petek Temizleme İstanbul

Site Açılış Tarihi : Şubat 2014

Site Tanıtım Mesajı : Peteklerinizin temizlik işlemleri için Kombipetektemizleme.net adresine bağlanarak buradan bilgi alabilirsiniz. Sitede Petek Temizleme hakkında birbirinden değerli bilgiler ziyaretçilere sunulmuştur. Petek temizliğinin önemi, petek temizliği akabinde ısıtma veriminin nasıl değiştiği, petek temizliğinin hangi aralıklarla yapılması gerektiği ve benzeri veriler sitede bulunabilecektir.



http://www.kombipetektemizleme.net ziyaretçileri; Kombi Petek Temizleme, tesisat temizliği, kalorifer temizliği ve benzeri hizmetlere binaen merak ettikleri her türlü suale yanıt alabilir. Sitede bol görselli ve açıklayıcı makalelerle, ziyaretçiler bilgilendirilmektedir.



İstanbul'da ikamet edip Petek Temizliği hizmetini almak isteyenler, aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilir. Bu iletişim kanallarıyla firmaya ulaşmanız halinde, adresinize derhal uzman bir ekip gönderilecek ve petek temizleme hizmeti en uygun fiyatlarla tarafınıza sunulacaktır.

Avrupa Yakasında oturanlar, Petek Temizliği hizmetleri için 0212 629 82 30 veya 0536 475 00 18 numaralı telefonları arayabilir. Anadolu Yakası üzerinde bulunanlar ise 0216 561 44 77 ya da 0533 353 73 60 telefonları üzerinden firma ile irtibat sağlayabilecektir.


3762
Yeni Siteler / Uydunet Abonelik 0216 371 6666 | Anindakablotv.com
« on: January 06, 2015, 11:15:05 AM »
Web Site İsmi : Anindakablotv.com

Site Başlığı : Uydunet Abonelik 0216 371 6666 | Anindakablotv.com

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Eylül 2013

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : İnternetinizin hızını kat kat arttırmak istiyorsanız, uydunet Fiber internet çözümlerinden satın alabilirsiniz. Yüksek hızda fiber internete, son derece uygun fiyatlarla sahip olmak adına hemen 0216 371 66 66 numaralı telefonu arayınız.

Hızlı internet keyfiyle, HD televizyon keyfini bir arada yaşamayı planlayanlar Anindakablotv.com sitesini ziyaret ederek buradan paketler hakkında bilgiler toplayabilecektir.



Dijital HD yayınlar, teledünya müşterilerine sunulmaktadır. Teledünya çözümlerini tercih edenler, yaşanabilecek her türlü arızada ücretsiz servis garantisi altındadır. Televizyonunuzda oluşabilecek olası problemler anında, uzman teknik ekip, adresinizi ziyaret ederek soruna ivedilikle çözüm bulacaktır.

Çok sayıda yerli ve yabancı kanallar, kablo tv paketinde kendine yer bulmuştur. Kablo tv'nin önemli avantajlarından bir tanesi de kötü hava şartlarından asla etkilenmemesidir. Zira sistemin işleyebilmesi için antene ihtiyaç bulunmamaktadır.


3763
Yeni Siteler / Hdfilmzap.com ile Hd film izle
« on: December 28, 2014, 02:59:19 AM »
Site İsmi : http://hdfilmzap.com



Site Konusu : Hdfilmzap.com ile Hd film izle

Domain Kayıt Zamanı : Aralık 2014

Tanıtım ve Açıklamalar : Hdfilmzap.com adı altında yayın hayatına merhaba diyen hd film izleme sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile birbirinden kaliteli filmleri yüksek görüntü kalitesiyle, asla donma ya da takılma olmadan izleyebileceksiniz.

Filmleri full hd izlemek için bundan sonra film sitesi aramanıza gerek yok. Hdfilmzap.com sayesinde aklınıza gelebilecek her türlü film, hd olarak seyredilebilir.

Henüz yeni faaliyetlerine başlamış olmasına karşın, Hdfilmzap.com adresi kısa zamanda önemli bir ziyaretçi kitlesine ulaşmıştır. Siteye her geçen gün çok sayıda yeni film eklenmektedir. Bu adrese her girişinizde, karşınızda farklı farklı filmler görebilirsiniz.

Canınız internetten film seyretmek istediği anda, hemen Hdfilmzap.com sitesine bağlanın ve film izlemenin keyfine varın.

En iyi filmleri indirmeden izlemek, bu site sayesinde mümkün olabilecektir. Film indirmekle uğraşmak istemeyenler, Hdfilmzap.com sitesini ziyaret etmelidir.

Herkese keyifli seyirler diliyoruz.

Sevgilerimizle

3764
Yeni Siteler / Tut Sözünü 2 Ocak 2015'te Sinemalarda - Tutsozunufilm.com
« on: December 27, 2014, 09:49:23 PM »
Tut Sözünü 2 Ocak 2015'te Sinemalarda - Tutsozunufilm.com



Yalçın ve Bahadır, birbirine zıt karakterlere sahip olan iki yakın arkadaştır. Ancak Yalçın'ın beklenmedik ölümüyle iki dostun yolları acı bir şekilde ayrılır. Yalçın'ın deli dolu hallerini özleyen Bahadır'ın bir gün kapısı çalınıverir. Ölümüne çok üzüldüğü çılgın arkadaşı Yalçın'ın hayaletini karşısında bulur! Üstelik yalnız da değildir, yanında Bernardo adında bir İtalyan trapezci vardır.

Yalçın tutmadığı bir söz yüzünden öbür tarafa geçiş yapamamış ve arafta kalmıştır. Bu sözü yerine getirebilmesi için de ona yardım edebilecek tek kişi yakın dostu Bahadır'dır. Üç günlük zaman içerisinde Yalçın'ın sözünü yerine getirmesi şarttır, ancak bu şekilde huzur bulabilecektir. Bahadır ise bir yandan ona yardım etmeye çalışırken başına olmadık işler açılır.

Öte yandan da aynı işyerinde çalıştığı ve bir türlü açılamadığı Demet'le arasındaki platonik aşk, macerasına tuz biber ekecektir.

Yönetmenliğini ilk uzun metrajlı işine imza atan Oğuz Çelik’in üstlendiği fantastik komedi türündeki Tut Sözünü filminin oyuncu kadrosunda Kemal Uçar, Giray Altınok, Burak Serdar Şanal, Demet Özdemir ve sinemamızın deneyimli ismi Zafer Algöz yer alıyor. Filmin müzikleriyle Emrah Erdemir'e ait.

Web sitesi: http://tutsozunufilm.com ( Tutsozunufilm.com )
Facebook: https://www.facebook.com/Tutsozunu ( Facebook.com/Tutsozunu )
Twitter: https://twitter.com/TutSozunu ( Twitter.com/TutSozunu )

Tut Sözünü Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=ZJz9IvkqLGs

2 OCAK'TA SİNEMALARDA!

3765
Yeni Siteler / Astropay ve Ukash Kart Satışı - Kartsepeti.com
« on: December 27, 2014, 09:30:17 PM »
Web Site İsmi : Kartsepeti.com



Site Başlığı : Astropay ve Ukash Kart Satışı - Kartsepeti.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Eylül 2011

Site Tanıtımı : İnternetten ukash ya da astropay satın almak mı istiyorsunuz? O halde tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Zira Kartsepeti.com adlı internet sitesi, en uygun fiyatlarla ukash ve astropay satışı gerçekleştirmektedir. Siteye bağlanarak, siz de hemen bir ukash kart alabilir ve kartınıza dilediğiniz miktarda para yükleyebilirsiniz.

Ukash kart sayesinde, çok sayıda alışveriş sitesinden kolayca alışverişlerinizi yapma imkanı bulabileceksiniz. Alışverişinizi en güvenli ve en kolay şekilde yapmak için kendinize bir ukash kart alabilirsiniz.

Ukash kartları hakkında birbirinden değerli bilgiler, Kartsepeti.com ziyaretçilerine sunulmuştur. Ukash veya Astropay ile alakalı merak ettiğiniz tüm verilere site vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Sitede; ukash nedir, ukash güvenli midir, ukash kodlarının geçerlilik süresi ne kadardır, astropay veya ukash kartlarımı nerelerde kullanabilirim, astropay para birimi nedir gibi birçok sualin yanıtı kendine yer bulmuştur. Site üzerinden astropay ve ukash alımı gerçekleştirebileceğiniz gibi bu kartlar hakkında bilgiler de edinebileceksiniz.

Herkese keyifli alışverişler diliyoruz.

Pages: 1 ... 249 250 [251] 252