Author Topic: Combofix Nedir?  (Read 1255 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3753
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Combofix Nedir?
« on: August 03, 2016, 06:43:25 PM »
Combofix Nedir?
Bilgisayarlar daktilonun yerini almaya başladığı andan itibaren insanların yaşamı büyük ölçüde kolaylaşmış durumda. Ama asıl ilerleme elbette internetin yaşamımıza girmesi, yirminci yüzyılın son çeyreğinin en önemli buluşu olduğu kesin.
Ama ister internet olsun, ister olmasın bilgisayar olmadan insanlar adeta adım bile atamıyor.Lakin bilgisayarların yaşadığı en önemli sorunlardan birisi elbette ki virüs denen casus yazılımlar. An geliyor dosyalarımız siliniyor, an geliyor bilgisayarımız hiç açılmıyor ki bu da böylesi durumlarda bizi oldukça zora sokuyor.
Bu sorunu yaşamama adına düzenli olarak bilgisayarın yedeklenmesi, Dropbox gibi programların kullanılması, özel anti virüs yazılımlarının yüklenmesi, güvenli olmayan internet sitelerine girilmemesi ilk anda dikkat edilmesi gereken kurallar.
Combofix indir dediğinizde göreceğiniz üzere combofix özel bir yazılım ve özellikle bilgisayarlardaki virüslerden kurtulma amaçlı etkin yazılımlardan birisi.
Hangi Amaçlarla Kullanılır?
Ama kapsamı elbette bununla sınırlı değil, bu programın bir diğer kullanım yeri ise bilgisayarların temizlenmesi amaçlı olarak kullanılabilmesi. Yani yazılımın Malware özelliği de bulunuyor. Siz de bu yönlü programı bilgisayarınıza kurup kullanmayı düşünüyorsanız sonsurum.net sitesinin http://www.sonsurum.net/combofix sayfasına girmeniz yeterli.
imza: Oyun - Forum