Author Topic: Zamunda Torrentten Oyun indir  (Read 1106 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3764
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Zamunda Torrentten Oyun indir
« on: June 18, 2017, 09:23:15 PM »
Zamunda Torrentten Oyun İndir

Torrent bir indirme programıdır. Oyun, film, dizi ve her türlü programı indirmenizi sağlar. İndirme sitelerinden daha kullanışlıdır. Mesela; bir indirme sitesinde internet tarayıcımız kapandığında indirme işlemi iptal olur. Fakat torrentte böyle bir durum yoktur. Torrenti kapatsak bile sonradan indirme işlemine devam ederiz. İndirme sitelerinde ancak Premium alarak son hızda indirme yapabiliriz, fakat torrentte böyle bir zorunluluk yoktur. Bu yüzden indirme sitelerinde daha ucuz , daha kullanışlı ve daha iyidir.

İndirme işleminin yapıldığı adres: torrent oyun indir. Kurulumu yapıp programı çalıştırmaya başladıktan sonra indirmek istediğiniz şeyin torrent dosyasını bulmanız gerekli.  Bunun için yararlanabileceğiniz en iyi site The Pirate Bay olabilir. Eğer sorun yaşarsanız başka torrent arama motorları kullanarak devam edebilirsiniz. İndirmek istediğiniz şey ne kadar popülerse o kadar hızlı indirirsiniz.

Özellikle Büyük, küçük demeden bağımlılık yapan oyunlar ile ilgili çok işinize yarayacak bir sistem. En çok talep gören en iyi oyunlar büyük boyutlara sahiptir ve bunları indirmek oldukça fazla zaman alır. Torrentle bunu minumum sürede hızlıca indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Torrent veya utorrent  bilgisayarınıza düzgün kurduğunuzdan emin olun ve istediğiniz oyunun torrent dosyasını bulup indirin.

Kaynak: https://www.zamundatorrentten.com/k/torrent-oyun-indir
imza: Oyun - Forum