Author Topic: Java Kursları  (Read 1931 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3895
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Java Kursları
« on: June 02, 2015, 10:36:04 AM »
Java Kursları

Bir işe girmek için kişilerin firmaların talep ettiği özellikleri göstermesi gerekiyor. Bazı durumlarda bu bile yeterli olmayabiliyor. Daha nitelikli kişilerin başvurması sebebiyle firmalar tercihlerini o kişilerden yana kullanıyorlar. Bu sebeple kişilerin kendilerini her yönden çok iyi geliştirmeleri gerekiyor. bilginc.com sitesi matematik ve bilgisayar bölümlerinden mezun olan kişilerin kendilerini geliştirmeleri için onlara bir fırsat sunuyor. Firma bu bölümlerde okumaya devam eden ya da mezun olmuş kişilere Java eğitimi veriyor. Özellikle yazılım firmaları için vazgeçilmeler arasında yer alan Java hakkında bir sertifikası bulunan kişiler iş başvurularında bir adım öne geçiyorlar. Kurs sitesinde yer alan kurslardan birisini seçerek kişiler sertifika almak için ilk adımı atıyorlar.

Kurslar hafta sonunda gerçekleştiriliyor. Sabah saatlerinde başlayan dersler birkaç saat sürüyor ve belirli bir süre sonrasında kişiler sertifikalarına kavuşuyorlar. Bu kurslarda hem teorik hem de pratikte çok sayıda bilgi sunuluyor. Kişiler bu kurslarda öğrendikleri bilgileri kendileri çalışarak da geliştirebilirler. Benzer bir durumda bir yazılım firmasında işe girildiğinde kişiler bu programları devamlı olarak kullanacaklarından zamanla daha iyi olacaklardır. sertifika adresinden eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmanız mümkün olabiliyor. Sitede verilen sertifikaların ne tarz firmalarda kullanılabileceği ve yararlı olabileceği konusunda da ayrıntılı açıklamalar yer alıyor. Eğitim adresinden kişiler verilen eğitimin tüm şartlarını inceleyebiliyorlar. Bu eğitimler resimlerle desteklenerek kişilere sitede sunuluyor.

Öğrenciler, bilişim sektöründe çalışma hayali kuranlar ve bilişim sektöründe çalışıp kendini geliştirmek isteyen herkes, bu kurslara katılım gösterebilir.
imza: Oyun - Forum