Author Topic: On Parmak Yazma Eğitimi  (Read 992 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyunsiteniz
On Parmak Yazma Eğitimi
« on: August 01, 2019, 04:46:21 PM »
On Parmak Yazma Eğitimi

Klavyem çok kötü sözünü çok kez duymuşsunuzdur. Klavyem kötü demek ben bilgisayardan çok yavaş yazı yazarım demektir. Bilgisayarda yavaş yazı yazmanızın iki nedeni vardır. Birincisi bilgisayarda tuşların yeri ezberinizde yoktur. Yazı yazarken tuşların yerini aramak size ciddi zaman kaybettirir. Tuşların yerini yazı yazdıkça zamanla öğrenirsiniz. Tuşların yerini ezbere bilmek size hızlı yazmanın kapısını bir nebze aralar. Tuşların yerini ezbere bilen birisi  Klavye hız testinde 1 dakikada ortalama 30-40 kelime yazar.  Bu sayı iş dünyası için yeterli değildir.

Klavye hız testi yapmak için siz de Onparmak.org internet adresini kullanabilirsiniz. Hız testi yapılırken en sık kullanılan kelimeler size sunulur. Bu kelimeleri 1 dakika içinde yazmanız istenir. 1 dakika içinde yazdığınız kelime sayısına göre klavye hızınız tespit edilir. 1 dakika içinde 20 kelimeden az yazıyorsanız klavyeniz gerçekten kötü demektir. Bu durumda sizin mutlaka 10 parmak yazı yazma derslerine ihtiyacınız var demektir. On parmak eğitim videolarını sitemizden izleyebilirsiniz.

On parmak eğitim videoları uzman ekipler tarafından hazırlandı. Eğitim videoları herkesin anlayacağı bir dille anlatıldı. Evde kendi başınıza kursa gitmeden videolarda söylenilenleri yaparak siz de 10 parmak yazı yazabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için hemen siz de sitemize girerek 10 parmak eğitim videolarını izlemeye başlayın. Kısa sürede siz de klavyeye hakim olup çok hızlı yazılar yazabilirsiniz.

imza: Oyun - Forum