Author Topic: İstanbul Hurdacı Firma  (Read 800 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 447
    • View Profile
İstanbul Hurdacı Firma
« on: June 26, 2021, 10:28:13 AM »
İstanbul'da hurdacılık yapmak için 1997 Yılı, Nisan ayında kurduğumuz Kral Metal büyümeye doymuyor. Önceleri İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ile sınırlı kalan kaliteli servislerimizi Türkiye'ye yayıyoruz. Bildiğiniz üzere İzmir, Ankara, Çanakkale, Bursa merkezlerinde oluşturduğumuz hurda alım depoları ile hizmet alanımızı genişletmiştik. 2021 yılı itibariyle 81 ilin, 973 ilçesinin, 32.212 mahallesinde hizmet veriyoruz. Yanlış duymadınız! Sektörün öncüsü, bölgenin lideri olan İstanbul hurdacı firmamızı, şimdi tüm Türkiye'ye açıyoruz. Yeniliklere doymayan profesyonel hurdacı firma olarak teknolojiye ayak uyduruyoruz. Türkiye'nin en büyük hurdacısı olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz.

Bir kaç yıl önce esenyurt hurdacı firma olarak kendimizi geliştirmeye başlamıştık. Zamanla kurduğumuz geri dönüşüm tesisleri vasıtasıyla, beylikdüzü hurdacı olmaya karar vermiştik. Sizlerin duyduğu güven ve verdiği destekle her geçen gün büyüyoruz. İstanbul Avrupa Yakası avcılar hurdacı olarak her türlü hurda alımı yapıyoruz. Güncel hurda demir fiyatları ile inşaat demiri, tufal hurdası, teneke hurda alımı yapıyoruz. Bakır hurdası, kablo hurdası, alüminyum hurdası gibi kıymetli madenlerin yanı sıra hurda sarı, kağıt hurdası ve hatta hurda plastik alıyoruz. Hurda karton fiyatları ile okul kitabı, defter, a4 fotokopi kağıdı hurda ihalelerine katılarak kazanmayı başarıyoruz. Kolay işlenebilen bakır madeninin kablo üretiminden kuyumculuğa kadar yüzlerce farklı sektörde kullanıldığını biliyoruz. Dolayısıyla güncel hurda bakır fiyatları ile alım satım yapıyoruz.

İstanbul'da konumunuz ne olursa olsun kapınıza geliyoruz. Onlarca araç, yüzlerce eğitimli personel ve teknolojik ekipmanlarla faaliyet yürütüyoruz. Bulunduğunuz yere en yakın hurdacı firması olarak İstanbul'un her noktasından 45 dakikada hurda alıyoruz. Batıdan doğuya, güneyden kuzeye tüm şehirlerde maksimum 48 saatte hurdalarınızı alıp taşımaya başlıyoruz. Tonajlı hurda alımlarında özel fiyat uyguluyor, değerini anında nakit ödüyoruz. Hemen aşağıda yer alan sitemizi ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kaynak;
https://kralmetal.com/


hurdacı

esenyurt hurdacı

beylikdüzü hurdacı

avcılar hurdacı

hurda bakır fiyatları