Author Topic: Kingdom Online Turnuvaları Başlıyor!  (Read 1852 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3771
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Kingdom Online Turnuvaları Başlıyor!
« on: March 05, 2015, 03:09:53 PM »
Kingdom Online Turnuvaları Başlıyor!



Selamlar arkadaşlar,

Türkiye’de 2000’li yıllarda çocuk ve genç olan herkesin oynadığı, oynamasada duyduğu Knight Online’ın yapımcısının yeni oyunu Kingdom Online açılalı bi 3 ay falan oldu. Oyun hiç fena gitmiyor. Betada oynamıştım, halende oynamaya devam ediyorum. Oyunun başlangıcından itibaren PvP bölgesi gelişti, oyunda ister bireysel ister takım olarak oynadığın kışla savaşlarına yeni sistem geldi Onur Tılsımı diye. Gördüğüm kadarıyla yenilikler sürekli olarak geliyor ve gelmeye devam edecektir de.

Şimdi de yetkililer oyunla ilgili yeni bir açıklama yapmış Kingdom Online’da ödüllü turnuvalar başlıyor diye. Muhtemelen 1 ay içerisinde falanda başvuru almaya başlarlar. Adamların Knight Online için yaptıkları turnuvalara bakınca yüksek bir ihtimal de nakit para ve oyuncu ekipman ödüllü turnuvalar olacak bunlar. Zaten oyunun sistemi güzel, Kışla Savaşları falan oldukça eğlenceli. Eminim turnuvalardada aksiyon olacaktır.

Ben turnuvalar için kendimce bir takım oluşturmak istiyorum. Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar varsada her türlü yardımcı olabilirim. Veru sunucusunda oynuyorum. Eğer varsa gelecek olan oyuna oyun içerisinde JessieJay ismine pm atsınlar.

Oyun hakkında hiç bilginiz yoksa http://kingdom.nttgame.com/guide adresine bakın. Burada ayrıntılı rehber var.

Oyun ilginizi çektiyse başlayın, kuralım takımı. Ayrıca son olarak oyunu http://kingdom.nttgame.com adresinden kayıt olup indirebilirsiniz.
imza: Oyun - Forum