Author Topic: agario private server Oyna  (Read 1219 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3766
    • View Profile
    • oyunsiteniz
agario private server Oyna
« on: October 31, 2016, 08:00:28 PM »
agario private server Oyna
Tarayıcı oyunları arasında oldukça beğenilen ve son derecede fazla oyuncu sayısı tarafından oynanan oyunların başında gelen agario private server oyunları bilgisayarlara yükleme yapılmadan direkt olarak internet üzerinden oynanmakta ve son derece de keyifli bir oyun içeriği sunmaktadır. Mouse, boşluk tuşu ve X tuşu ile oynanacak olan bu oyun her yaştan oyun sever için uygun bir oyun içeriği oluşturmaktadır.
İnternet üzerinden oynanabilecek olan Agario oyunları için birçok farklı oyun sitesi bulunmaktadır. Herhangi bir oyun sitesini tercih ederek direkt oyuna geçiş yapabilirsiniz. İlerlemeli bir oyun olan agario oyunlarında tüm oyun yönlendirmesi Mouse ile yapılacaktır. Oyun başlangıcında size ait olan küçük oyun karakterini sürekli olarak büyütmeniz ve diğer rakipler ile mücadele içine girmeniz gerekmektedir.
Yemleri yiyerek başlayacağınız oyunda bir süre sonra büyümeye başlayacaksınız. Oyun karakterinin kütlesi büyüdükçe daha küçük ölçekteki oyun karakterleri yenerek daha da büyüme sağlanmaktadır. Tabi bu noktada büyük olan oyun karakterlerinden de kaçmak gerekmektedir. Oldukça fazla büyüyen ve hareket sıkıntısı çeken oyun karakterleri için boşluk tuşu ile ikiye bölünme sağlayabilirsiniz. Agar.io oyunu her zaman için en heyecanlı ve eğlenceli oyun içeriğini sunmaktadır.
Oyunda başarı kazanmak ve rakiplerinizden daha yüksek puanlar almak için X tuşu ile çevreye küçük yemler atabilirsiniz. Agario play oyununda bu yemler düşmanlarınızı tuzağa düşürteceği gibi dostlarınızın da beslenmesini sağlayacaktır.
imza: Oyun - Forum