Author Topic: İşletmeler için Temizlik Makinesi Seçme Kriterleri  (Read 1414 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3765
    • View Profile
    • oyunsiteniz
İşletmeler için Temizlik Makinesi Seçme Kriterleri
« on: January 23, 2017, 05:25:58 PM »

İşletmeler için Temizlik Makinesi Seçme Kriterleri
Bir şirket için belirli bir hizmet amacına yönelik edinilen her ekipman ve varlık, makul bir fiyata gelmelidir. Temizlik işlerinde verimli bir temizlik makinesi işletme maliyetlerini kabul edilebilir bir aralık içerisinde tutarak en uygun kâr veya getiriyi sağlar. Profesyonel temizlik sektöründe, ticari ve endüstriyel ürünler dâhil spesifik olan temizlik makinelerinde tedarik edilebilecek ekipman etkinliğini belirlemek için bazı faktörlerin dikkatli değerlendirilmesi gerekir.
Temizleme Alanına Uygun Temizlik Makinesi
Otomatik zemin temizleyiciler, binilebilir sürücülü temizleyiciler ve daha büyük makine modelleri daha geniş temizlik alanı için uygun olabilirken daha küçük başka bir yeri temizlemek için uygun olmayabilir. Doğru zemin temizleyicisini, temizlenecek alan veya alanların boyutuyla eşleştirilerek, zamanı ve emeği en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Örneğin, bir 45 cm fırça çapı ile 30 m² alanı temizlemek yaklaşık 23 dakika alırken, 50 cm fırça çapı aynı alanı temizlemek ortalama 16 dakika tüketir. Geniş depolar veya otopark gibi işlerle uğraşıyorsanız, daha büyük bir temizleme makinesi makul ve akıllı seçenek olacaktır.
Temizlik Makinesi İhtiyacınıza Uygun Olmalı
Sizi doğru yıkama veya süpürme makinelerine yönlendirmesi için işletmenize özel temizleme ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gerekir. Her bir temizlik makinesi modeli, farklı amaçlara hizmet eden fonksiyonlar ve aksesuarlar ile benzersiz bir işlev sunar. Bazı modeller hızlı temizlik için özel olarak tasarlanmışken, bazıları hastaneler ve oteller gibi tesisleri içindir. Kendi kendini temizleyebilen makineler de mevcut, bu sayede kullanıcılar kolay ve hızlı bir şekilde işlerini yapabilirler. Günlük temizlik işlerini daha pratik hale getirebilecek özelliklere sahip olan modeller tercih etmenizde yarar vardır.
Temizlik Makinesi Verimliliği
Yenilikçi çözümler üreten Kima http://www.kima.com.tr/kategori/elektrikli-supurgeler web sayfasında görebileceğiniz gibi enerji ve su tasarruflu çevre dostu zemin temizleme ekipmanları ile sektöre büyük katkı sağlıyor. Örneğin jel ve pille çalışan ekipmanlar, şarj sırasında zararlı gaz emisyonları ve akü asit dökülmeleri riskini azaltır. Üstelik kuruma süresi ve çöp dolum döngülerini azaltarak temizleme verimliliğini artıran su tasarrufu sağlar. İlk etapta geleneksel muadillerine göre daha maliyetli olmasına rağmen, uzun vadede tasarruf ve verimlilik açısından işletme verimliliğini arttırır.

imza: Oyun - Forum