Author Topic: Sağlıklı, doğal ve organik beslenmek isteyenler için önerim: Ciftcideneve.com  (Read 1180 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3753
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Sağlıklı, doğal ve organik beslenmek isteyenler için önerim: Ciftcideneve.com

Sağlıklı ürünlerin sosyal pazar yeri olan ÇiftçidenEve, doğal ve organik üretim yapan çiftçi ve üreticileri sağlıklı beslenmek isteyenler ile buluşturuyor. Türkiye’de diğer organik ve doğal ürün satışı yapan web sitelerinden farklı olarak güvenilir çiftçileri ve üreticileri bir araya getiren CiftcidenEve.com , katkı maddeleri kullanılmadan, ev yapımı veya geleneksel yöntemlerle üretilen organik ürünlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor.

Doğal, organik ve yöresel birçok ürünün listelendiği sosyal pazar yerinde, aradığınız sağlıklı ürünü doğrudan çiftçiden veya üreticiden satın alabilirsiniz. Taze meyve, sebze, köy yumurtası, çeşit çeşit salçalar, ev yapımı reçeller, sağlıklı peynir, ekmek, doğal zeytin ve sağlıklı zeytinyağları, bin bir çeşit soslar ve baharatlar bulabileceğiniz sitede, her gün yepyeni ve hiç denemediğiniz doğal ve sağlıklı bir ürün keşfedebilirsiniz. Site içerisinde organik domates, gezen piliç, köy yumurtası, hatay nar ekşisi, doğal zeytinyağı, köy tereyağı, peynir ve daha birçok yöresel, doğal ve sağlıklı ürünü bulmanız mümkün.

Türkiye’de diğer organik ve doğal ürün satışı yapan web sitelerinden farklı bir model ile öne çıkan CiftcidenEve.com , çiftçilerden ürün alıp satmak yerine, iyi tarım yapan çiftçi ve doğal üretim yapan butik üreticileri, geleneksel yöntemleri kullanan ev hanımlarını doğrudan tüketici ile buluşturuyor. Doğal, organik, katkı maddeleri kullanılmadan, sağlıklı yöntemlerle üretim yapan çiftçi ve üreticilere kolay bir şekilde dükkan açma imkanı verilen sitede, ürünleri pazarlamak için ekstra reklam harcamasına, pazarlama maliyetine ve zaman kaybına son veriliyor ve bu sayede butik üretim yapan üreticiler, aracı veya komisyoncu derdi olamadan daha yüksek kazanç elde ediyor. Aracısız satışlar ile mahsulünün hakkını alan çiftçiler ise tarım uygulamalarını iyileştirebiliyor. Böylece ev usulü reçeller, salça ya da kahvaltılık ürünler, organik ve taze köy ürünleri, yöresel tatlılar, doğal köy ürünleri, organik meyve ve sebzeler, köy yumurtası, sağlıklı etler, hiç denemediğiniz baharatlar ve özlediğiniz yöresel lezzetler sofralardaki yerini alıyor.

Markette, pazarda organik ürün aramaktan bıkan, çiftçiyi ve organik ürünleri ancak uzak köylerde bulan tüketicilere, organik ve doğal ürünlere tek tıkla ulaşma imkanı sağlanan sitede, sosyal pazar yeri özelliği sayesinde ürünler hakkında yorum yapmak, kendi ürün listenizi oluşturarak sevdiklerinizle paylaşmak, çiftçilere doğrudan ulaşmak, puan vermek ve profillerini ziyaret ederek daha fazla bilgi almak mümkün. Ayrıca sitede yer alan blog yazıları sayesinde sağlıklı yaşam ve beslenme hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tüketicilerin sağlıklı ürünlere aracısız olarak ulaşabilecekleri ilk ve tek sosyal pazar yeri olarak öne çıkan CiftcidenEve.com organik ve iyi tarımın sürdürülebilir olması için doğal üretim yapan çiftçi ve üreticilerden alışveriş yapmanızı sağlıyor. Tüketiciler, hem daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde alışveriş yapıyor, hem de şehirde ulaşılması çok zor olan sağlıklı ürünlere kolayca erişme olanağı buluyor. Sağlıklı beslenmek isteyen kişiler sitedeki taze, organik, yöresel ve organik ürünlere kolaylıkla erişebiliyor ve satın alabiliyor.
 
ÇiftiçidenEve’nin sosyal pazarında yer almak isteyen çiftçiler ve üreticiler kolayca dükkan açıyor, ürün fotoğraflarını ve açıklamalarını ekleyerek, kendi belirledikleri fiyat ile sağlıklı ürün ve mahsullerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. CiftcidenEve.com yönetimi ise, üretime ait sertifikalar, üretim metodu gibi bilgileri kontrol ederek tüketicilere güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Sağlıklı beslenmek isteyen kişilere ve müşterilere kolayca ulaşan çiftçiler ve butik üreticiler, yüksek aracı ve komisyoncu payları ödemek yerine, kaliteli, taze, doğal, organik ve yöresel ürünlerini uygun fiyatlar ile müşterilerinin evlerine ulaştırıyor. Organik ve iyi tarımın sürdürülebilir olması için büyük bir hizmet sunan ÇiftçidenEve, ürün fiyatları içindeki yüksek aracı paylarının ortadan kalkmasına ve çiftçilerin emeklerinin karşılığını almasına yardımcı oluyor. Kaybedilen sağlığın tekrar yerine konulamayacağını bilerek, doğal üretim yapan çiftçi ve üreticilerden doğrudan alışveriş yapan müşteriler ise iyi tarımın ve organik üretimin desteklenmesine katkıda bulunuyor.

Sağlıklı bir yaşam için doğal, taze, organik ve yöresel lezzetleri CiftcidenEve.com ’da bulabilir, kolay bir şekilde evinize, sofranıza getirebilirsiniz.
imza: Oyun - Forum