Author Topic: Nasıl yapılır ve kim buldu gibi sorulara cevap alabileceğiniz site - Bulus.org  (Read 1137 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3753
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Site adı : www.bulus.org

Site başlığı : Nasıl yapılır ve kim buldu gibi sorulara cevap alabileceğiniz site - Bulus.org

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Şubat 2011

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Bulus.org adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoş geldiniz. Site aracılığıyla çok sayıda önemli buluşun kimler tarafından yapıldığını öğrenebileceksiniz.

Konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi, gerek nasıl yapılır, gerekse de kim buldu gibi sorulara, bulus.org ile birlikte yanıt alabilirsiniz.

Sitede buluşlar, çeşitli  kategorilere ayrılmıştır. Bu kategorilerden bazıları şu şekilde sıralanabilir: Spor buluşları, müzik enstrümanı buluşları, ilginç buluşlar ve mimari buluşlar. İlginizi çeken kategoriye tıklayarak, buradaki yazıları keyifle okuyabileceksiniz.

Bulus.org adresinin nasıl yapılır isimli bölümünde sizleri birbirinden kıymetli paylaşımlar bir arada bekliyor olacak. Buradan konut salçası nasıl yapılır, fıstıklı dürüm nasıl yapılır, oyun nasıl yapılır, peçeteden gül nasıl yapılır, sprey boyayla badana nasıl yapılır, mancınık nasıl yapılır gibi pek çok farklı soruya en detayları yanıtları alabilirsiniz.

Sitede katır robot, okey taşı toplayıcı, giyilebilir dövme, içecek şapkası gibi ilginç ve yeni çıkmış ürünlerden de bahsedilmektedir.

Bulus.org isimli internet adresine giriş yapanlar, buradan teknoloji dünyasında yaşanan son gelişmeleri  takip edebilecektir. İnternetten güncel teknoloji haberleri okumak isterseniz, bu konuda bulus.org sitesini tercih etmenizde yarar vardır.

Belgesellere meraklı olanlar için site üzerinde belgesel izle isimli bir kategori hazırlanmıştır. Kategori içerisinde, son derece ilgi çekici belgeseller ziyaretçileri beklemektedir.
imza: Oyun - Forum