Author Topic: Klasik Tasarım Giyinme Odaları  (Read 1928 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3895
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Klasik Tasarım Giyinme Odaları
« on: May 26, 2015, 04:47:42 PM »
Klasik Tasarım Giyinme Odaları

Merhaba evini yenileyenler veya ev kuranlar. Evlerinizde giyinme için ayırdığınız alan birbirinden bağımsız ve yaşam alanlarınız olan odalarınızda sizler için istilacıdan öte bir şey ifade etmiyor. Evlerinizde bu alanlar için kaybettiğiniz tüm hacmi kazanmanın tek yolu giyinme odası sistemine geçiş yapmaktır. Giyinme odaları tek bir yerden tüm kıyafet ve kumaş türevlerinin erişiminin ve kontrolünün sağlandığı bu sebeple özellikle ev hanımları için artı kolaylıklar sağlayan bir sistemdir.

Giyinme odası sistemleri ister klasik ister modern çizgide olsun renk ve çizim olarak hitap ettiği alanların dışında tam bir konfor ve kullanım kolaylığı sağlamalıdır. Bunun için tasarım çizgisinin yanında mekanın da özelliklerine göre şekil almış bir giyinme odası tasarlanmalıdır. Elinizdeki kataloğun imkan verdiği ölçüde seçim yapmaktansa hayal gücünüze işi bırakmayı ne dersiniz? Sizlere bu imkanı vermek için üretim vasfını da bünyesinde barındıran moorray desing kefişten, teslime tüm detaylarda sizlere hizmet vermektedir.

Giyinme odası modelleri klasik çizgide olsun ya da olmasın dizayn ve tasarım olarak, şıklıkta olduğu gibi size hizmet etmelidir. Kullanım amacı pratiklik olan bu sistemin kendi içinde uyum taşımaması düşünülemez.

Mdgiyinmeodasi.com
imza: Oyun - Forum