Author Topic: Dünyanın Logosunu Çiziyorlar!  (Read 943 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3753
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Dünyanın Logosunu Çiziyorlar!
« on: March 19, 2019, 09:17:30 PM »
Dünyanın Logosunu Çiziyorlar!



Eski Türkiye'de logo tasarımı, komşu çocuğunun ve daha iyisinden bakar isek baskı merkezleri (matbaa) ların 2 dk' da özensiz olarak ortaya koyduğu çalışmalar olarak sınıflandırılıyordu. Günümüz de ise kurumsal kimliğin büyüyen şirketlerde ki önemi tartışılmaz bir gerçek haline geldi! Gelişi güzel yapılan logo çalışmalarının tescil sorunlarına sebebiyet vermesi ve firmaları büyük zararlara uğratması sonrasında bu işin sanatçılarıda gün yüzüne çıkmaya başladı. Şimdi size Sadece Türkiye'deki şirketlere değil, dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren şirketlere de logo tasarım hizmeti sunan Babalogo'dan bahsetmek istiyorum.


Babalogo Kimdir?

Babalogo, Türkiyede kocaeli merkezleri kurulu olan medya baba isimli reklam ajansının ihtiyaçlar doğrultusunda doğurduğu yan markasıdır. Müşterilerine logo tasarımı yapan ve adını tüm dünyaya duyurmuş bir marka olan Babalogo bünyesinde, her biri alanında uzman tasarımcılar barındırıyor. Tasarımcıların, Behance ve Instagram profillerinden de yakınen takip ettiği logo tasarımcısı olan Teoman DEMİRTAŞ Bu projenin başında kreatif direktörlük görevini üstlenmiş durumda. Kurum bünyesinde görev yapan tasarımcıların tamamı birbirinden kıymetli ödüller kazanmıştır. Babalogo ekibi tarafınca ortaya konulan çalışmalar, Türkiye sınırlarını da aşmaktadır. Dünyaya logo çizen bu ekip, kusursuz bir müşteri memnuniyet oranı yakalamayı başarmıştır.





Babalogo bu başarısını nelere borçludur?

Öncelikle burada gerçekleştirilen çalışmalar tamamen özgündür. Hazır ikonlar ve doğrudan free font ile oluşturulan vasat logolara burada asla rastlanmaz.

Babalogo'nun bu denli yüksek müşteri memnuniyet oranına sahip olmasının bir diğer sebebi, vektörel çalışmalar yapmasıdır. Sade ve uygulanabilir çalışmalar, ödüllü bir tasarım ekibi tarafınca gerçekleştirilir.


Fiyatlarınız ne seviyede?

Babalogo, diğer logo tasarım firmalarından farklı olarak, müşterilerine değişmeyen fiyat sunar. Talep edilen ek logolar için, ekstra ücret talep etmeyen Babalogo'da fiyatlar şuan için 1500 TL olarak işlem görüyor.


Babalogo ile nasıl iletişim kurulabilir?

Profesyonel logo tasarımı gerçekleştiren Babalogo adlı kurumumuz ile irtibat kurmak isteyenler, babalogo.com isimli internet adresini ziyaret edebilir. WhatsApp ve sabit telefon numaralarımız ise aşağıdaki gibidir:

WhatsApp: 0532 368 13 56
Telefon: 0850 840 56 46

imza: Oyun - Forum