Author Topic: Herkese Bir Sabo  (Read 1014 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3781
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Herkese Bir Sabo
« on: April 29, 2019, 10:36:03 PM »
Herkese Bir Sabo

Sabo terlik sağlık, şıklık ve estetik açıdan bakıldığında çok fazla alternatifi olmayan marka konumundadır. Sabo terlik Yürürken ayaklara sağladığı rahatlık, uzun vadeli kullanımlarda içe veya dışa basma bozukluklarını onaran, doğru yürümeyi sağlayan özellikleri bir arada bulunduran terliklerdir. Markanın kalitesi ve sabo terlik modelleri konusundaki zenginlik birçok alternatifi bir arada sağlamaktadır.

 

Neden sabo Terlik?

Ayaklar vücudumuzun özen ve bakım isteyen bölümleridir. Olumsuz koşullardan en fazla etkilenen, bakteri ve mantarlara çok sık maruz kalan kısımlardır. Bu sebeple ayak sağlığı son derece önemlidir. Ayaklarda hijyenik koşullar sağlanmazsa, mantar enfeksiyonlarının önüne geçmek son derece zor olur. Bundan dolayı terlik seçerken, hijyenik özelliğe sahip terlikler tercih edilmelidir. Bu gün sağlık sektöründe bayan sabo terlik ve erkek sabo terlik  tercih edilmesinin temel sebebi sağlıklı ve kaliteli oluşudur. Sabo terliklerin tüm modellerinin  ayağı koruyucu etkiye sahip olmasıdır. Değişik iş sektörlerinde kullanılmasının sebeplerinden biri de budur.  özel burun özelliğinin olması, ısı geçirgenliği bakımından izolasyon bir yapıya sahip olması ve bu nedenle ayak terlemelerini önleme özelliğidir.  Sabo terlikler yapısı gereği ayağın terlemesini önlerken, terli ayaklarda teri emici özelliğine de sahiptir. Aşçı terliği hava geçirgenliğinin en fazla bulunduğu terliklerdir. Bu sayede ayağı serin ve kuru tutmaktadır. İnsan vücudunun bölümlerinden biri olan ayaklar, yere basıldığında aynı anda topuk, taban ve yan duvarlara basınç uygulanır. Bu basınç, doğru terlik tercihi yapılmadığı durumlarda, ayaklarda ağrı, tabanlarda çökme ve ayaklarda terlemelere sebep olur. Vücudun bütün yükünü taşıyan ayaklar, doğru terlik ve ayakkabı giyilmediğinde, vücudun iskelet ve kas sistemini çok olumsuz etkilerler.  Sağlıklı ayaklar ve omurga için bayan sabo terlik özelliklerinden faydalanmak gerekmektedir.

 

Doktor ve Hemşireler En Çok Sabo Kullananlardır

Sağlık sektörünün önemli elemanlarından olan doktor ve hemşireler her türlü sağlık konusunda gelişmiş donanıma sahiptirler. Sabo hemşire terliğive doktor terliği bir sektörde çok fazla kullanılıyorsa bu bile sabomar gibi terlikler hakkında oldukça geniş fikir vermektedir. Sağlık ve şıklığı bir arada bulunduran sabo, kadın erkek modelleri, çok farklı model seçenekleri ve renk zenginliği ile üretilmektedir. Model olarak kadınların tercih ettiği, dolgu topuk, klasik sabo terlik, tahta topuklu modeller, kompak taban gibi doktor terliği çeşitleri bulunmaktadır. Renk olarak ise, birçok rengi sabo model çeşitlerinde bulabilirsiniz. Kırmızı, lacivert, beyaz, mavi ve siyah renkler bütün mesleklerde kısıtlama olmadan tercih edilmektedir. Ancak hastanelerde kullanılan renkler, beyaz mavi ve lacivert renk ağırlığındadır. Hemşire terliği ve diğer modeller için sabomar.com adlı sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 
imza: Oyun - Forum