Author Topic: İstanbul İçin İftar Saati  (Read 1008 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3781
    • View Profile
    • oyunsiteniz
İstanbul İçin İftar Saati
« on: April 29, 2019, 11:09:17 PM »
İstanbul İçin İftar Saati

Dünya tek bir ülke olsa başkenti neresi olurdu sorusuna İstanbul olurdu cevabını verecek milyonlarca insan bulabilirsiniz. İstanbul hayatın en aktif attığı şehirlerimizden birisidir. Ülke nüfusunun yaklaşık dörtte biri bu şehirde yaşar. 15 milyonluk şehir tarihi ve turistik güzelliği ile görenleri kendine hayran bırakır. İstanbul üzerine birçok şiir ve hikaye yazılmıştır. İstanbul islam kültürünün derin izlerini taşır. Geçmişte padişahların yaptırdığı devasa camiler İslam kültürünün bu şehirde çok yoğun yaşanmasını sağlamıştır.

İstanbul ilinde Ramazan bir başka güzel yaşanır. Milyonluk şehirde tatlı bir telaş başlar. Ramazan ayı gelmeden bütün hazırlıklar yapılır. Bütün şehir ramazanın gelişini büyük coşku ile kutlar. Razaman ayında herkes iftar saatlerini iple çeker. İftar saati orucun açılma vaktine işaret eder. Duaların kabul olduğu bu saatler il ve ilçeye göre değişir. İftar saatini takip etmenin 2 kolay yolu vardır. İlki iftar saatleri için özel hazırlanan takvimi bir yere asıp takip etmek, diğeri ise akıllı telefonlar ile iftar saati takip etmek. İftar Saati 2019 yılında takip etmek için siz de milyonlarca insanın yaptığı gibi iftarsaati.org internet adresini kullanabilirsiniz.

İstanbul iftar vakti ramazan ayı boyunca takip etmek için siz de iftarsaati.org adresi kullanabilirsiniz. Sitede İstanbul ili ve ilçelerinin iftar saatlerini anlık olarak paylaşmaktadır. 2019 ramazan imsakiyesi görevi üstlenen sitede imsakiye dışında dini konular, yemek tarifi ve sağlıklı yaşam için önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. Ramazan imsakiyesini aylık günlük bazda site üzerinden takip edebilirsiniz. İstanbul dışında ülkemizde yer alan 82 vilayetin il ve ilçe bazında namaz saati, iftar saati, sahur saatine ulaşabilirsiniz.

6 Mayıs 2019 yılında ramazan bayramı başlıyor. Sizde 6 mayıstan sonra iftar vakitlerii takip etmek için akıllı telefonlarınızdan ve tabletlerinizden iftarsaati.org adresini kullanabilirsiniz. Site çok fonksiyonlu bir site olup hayata ilişkin faydalı bilgileri bulabilirsiniz. Dini konularda eksiğim var diyorsanız bu sitenin dini konular bölümünden bilinçlenebilirsiniz. Sitemizden iftar duasına ulaşabilirsiniz. Sitemizin yemek tarifleri bölümünde en sevilen yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Ramazana özel yemek programlarını yine siteden öğrenebilirsiniz.

Sitede yer alan yazılar özgündür. Yazılar ve içerikler her gün aktif olarak güncellenmektedir. Durağan bir site olmayıp her geçen gün içerik bakımından zengin hale gelmektedir. Sitemiz geçmişten günümüze ramazan aylarına renk ve neşe katmak için özel olarak tasarlandı. Amacımız doğru bilgiye insanların kolayca ulaşmasını sağlamaktır.

imza: Oyun - Forum