Author Topic: Online Ders Yazılım Firması  (Read 746 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3775
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Online Ders Yazılım Firması
« on: April 20, 2020, 01:55:43 PM »
Online Ders Yazılım Firması

Online Ders Yazılım Firması olarak online kurs merkezi yazılım programı ile hizmet vermekteyiz. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgiye E-uzaktan.com bağlantı adresimizden ulaşabilirsiniz. E-uzaktan online eğitim yazılımız % 100 yerli olup her geçen gün kendini yenilemekte ve güncellenmektedir. Yeni eklenen bir modülü satın aldıktan sonra bir daha ödeme yapmadan yapılan her güncelleme ve değişikliğe ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Online ders yazılımları kurs merkezleri için uzaktan eğitim sistemini aktif olarak kullanmak için üretilmiştir. Ders yazılımları VİDEO ağı ile çözüm ortaklığı sunar. Böylece aynı anda birden fazla canlı yayın başlatabilirsiniz. Öğrencilere sanal bir sınıf ortamı oluşturmak için online ders yazılım firmalarından online ders sistemleri satın alabilirsiniz. Sistem öğrenci, idareci ve öğretmen olmak üzere 3 panelden oluşur. İdareciler kendi panellerinden öğretmen ataması yapabilir. Öğretmenler kendi profillerinden öğrenci ataması yapabilir.



Online ders yazılım programları ile öğrenciler uzaktan eğitim alabilir. Video konferans yöntemi ile kişilere canlı ders anlatılıp öğrenciler bu sistem ile sorular sorabilir. Sınırsız bant genişliğine sahip sistemde videolar takılmadan izleyebilirsiniz. Virüs salgınından sonra online ders yazılım programlarının önemi arttı. Bu sistem ile öğrenciler internet olan her ortamdan istedikleri zaman online olarak derse bağlanabilir. Dersleri istediği zaman takip edebilir. Derslerle ilgili aklına takılan soruları sorabilir. Yanlış öğrenmeleri anında giderebilir. 4K ve HDR yüksek çözünürlüğü ile keyifli bir video deneyimi yaşatır.

Online ders yazılım firmalarının ürettiği online ders yazılımlarında videoları şifre ile güvence altına alabilirsiniz. Web sitenizdeki verilere yetki verebilir, sizin kontrolünüz dışında bir başkasının videolara ulaşmasını engelleyebilirsiniz.  Eğitim hizmetlerinizin aksamaya uğramaması için zor şartlar altında eğitim vermek için uzaktan eğitim sistem panellerini kullanabilirsiniz. Zaman ve mekandan bağımsız olarak eğitim hizmeti alabilmek için online ders yazılım sistemlerini kullanabilirsiniz. Firmaların sağladığı online ders yazılımı ile günlük hayatta iş yoğunluğu nedeniyle eğitim alamayan kişilerin eğitim almasını sağlar. Uzaktan eğitim ders yazılımları hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://www.e-uzaktan.com
imza: Oyun - Forum