Author Topic: Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi Nedir?  (Read 292 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi Nedir?
« on: April 08, 2023, 12:08:18 PM »
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi Nedir?
Son yıllarda teknolojinin artması ve zaman zaman kötü niyetli kullanılan sistem, kurumların güvenliğini de ciddi manada tehdit ediyor. Bilgi yönetim sistem belgesi de oluşabilecek tehlikelerin de önüne geçmeyi hedefler. iso 27001olarak bilinen bilgi güvenliği yönetimi sistem belgesi, tüm kuruluşlarının kendi bilgilerinin yanı sıra müşterilerinin de bilgilerini gizli tutmaya yönelik bir yönetim sistemidir. Bu belgenin alınmasıyla birlikte kuruluşların tüm finansal verileri, müşteri bilgileri, şirket riskleri için bir nevi güvenlik önlemleri oluşturulur. Belirtilen bu güvenlik önlemi, şirketlerin saygınlığını ve itibarini attırırken tüm müşterileri de kurum içerisinde gerekli olan güven sağlanır.
İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi
Kuruluşların, kişi ve topluma karşı oluşturmak zorunda olduğu güvenli ortamın var olup olmadığını kanıtlayan iso 45001 belgesi, üretim kalitesi yerine iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olan projelerin yasal kurallara uygunluğunu denetlemektedir. Bu güvenlik sistem belgesiyle, iş sağlığı ve iş güvenliği denetlenmiş olur. Denetimden geçen tüm işletmeler de, topluma güven aşılar bu sayede markalaşmış bir firma adına sahip olur. Çalışma anında, kişilerin başına gelecek her türlü kazadan işletmeler sorumlu olduğu için bu belge aynı zamanda kurum güvenlik unsurlarını da koruma altına alır. Kendini geliştirmek ve dünya piyasasında adından güvenle söz ettirmek isteyen her firma, bu belgeye sahip olmak zorundadır. Belirlenen güvenlik sistemi belgesine nasıl sahip olunacağını öğrenmek için Ekol belgelendirme firması ile irtibata geçebilir ve kurumunuzun saygınlığını arttırabilirsiniz.
imza: Oyun - Forum